Krásná báseň. Někdy stačí i těch pár dílků. Potom se přidává další a další....Duše se raduje a je hned líp :-)
..ST..
07.04.2020 22:30:54 | Jaruška
Sezbírej všechny střípky, ženy to nikdy nemají lehké, vydrž pokud to jde, přeji Ti moc aby to šlo a vítej na literu.
19.01.2010 23:52:00 | carodejka