MOje
Přetekl kalich tvé hořkosti
a to já vlastně vždycky chtěla
jen
ne
takhle...
Moje identita byla pošlapána
milion a
sto tisíc
prachových zrnek
rozfoukal nás vítr
a zase snad spláchne déšť
*vysavače taky celkem fungují*
Čekám
celou dobu
na gesto
dala bych vše kdybych věděla,
že mě jednou překvapíš,
že to dokážeš
a já zůstanu stát
a ani se nepohnu
zabírám se do práce
strašně mi to teď pomáhá
a ty si prostě jen tak napíšeš
dezolátní stavy
moje moucha pomalu umírá
v mém pokoji
(je to MOJE moucha)
lítá už značně pomalu,
ale já ji nemůžu pustit
ven
tam by přece umřela
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)