...
Ondrášku,
sedím a bloumám tady tiše
tvé jméno v uších zní mi jako hudba
přesto však PROMIŇ
a DĚKUJI za vše
jsi něco úžasného
K mému smutku přidal jsi své slzy
a pak byl náš
a my se smířili
chtěla bych ať je to jinak
duše se spojily,
srdce přelétla
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)