Kurva čas, a čas a kurva
Na sklonku
unaveného dne
kdy nezbývá
mnoho sil ani
na přetvářku
zahlíd jsem holku
se kterou jsem se
před mnoha lety
miloval opřený o zeď
starého domu
Byla o dost starší
a
zkušenější a tehdy mi to
připadlo jako dobrej nápad.
Šla po chodníku
zrak zabořený
do země
a čpěla z ní
vytopená laciná
ubytovna
Nenašel sílu jsem
ji pozdravit
Jen jsem ji minul
jako ona minula mě
Ale tehdy byla dobrá
prostě - skip intro
žádný zbytečný kecy:
jde se na věc
Kdysi jsem to uměl ocenit
....
Přečteno 354x
Tipy 16
Poslední tipující: HarryHH, drsnosrstej kokršpaněl, Zefi, Kapka, zenge, 6thSun, jedam, hašlerka, Stoneman
Komentáře (4)
Komentujících (4)