Večer s Ním
Díval se na mě Bůh
Já jsem mlčel
Rozuměli jsme si i beze slov
I víra má svý pozitiva
A tak jsme si o nich vyprávěli
Našli jsme společnou řeč
O vlastních prohrách
Výhry se nekonaly
Snad jen chvilková vítězství
Tak jako v červený knihovně.
Žili jsme pro sebe
On se díval
Já věřil
Ona odešla
Zůstal jen stesk
Touha po nicotě
Jo, jako v TV.
Díval se na mě Bůh
Já už radši mlčel
Rozuměli jsme si i beze slov
Víra má svý pozitiva
Tak teď vím, že bude i hůř.
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, efeeez, Lioness
Komentáře (0)