Anotace: ...vybráno z jedné takové sbírky...
...ty chceš mezi zbohatlíky,jak jsi to říkal? Chleba a salám do trezoru? A kde jsi vzal salám?
27.10.2009 19:40:00 | WAYWARD
Jsem šťastna, že krize...
zní z dálky a cize...
Hodně nás to zevšad straší,
malou, českou duši naši.
Ještě velké naše štěstí,
že penízky v kapse chřestí.
Není třeba velkých prachů,
stačí příjem malý,
osvoboď se od všech strachů
hlavně že je ST álý :)
26.10.2009 17:12:00 | Veselý Drak
V době krizí(ale opravdovejch)
zkus žrát zlato ryzí
nebo klumpy z televizí
co v reklamách běží
chleba,salám....přežít:)
25.10.2009 18:06:00 | zenge
st pane,
bene
ane že ne***
25.10.2009 15:12:00 | rybí prdy