Filosof
Anotace: další jedna -- uvítám reakce
Včera na Starým městě
potkal jsem filosofa
byl celej špatnej z toho
co si kdo dneska troufá
jó fakt ho žrala doba
a taky budoucnost
no to vám byla nota,
to byl kus, tenhle host
tak někdy ve tři čtvrtě,
na plzeň číslo pět
to že je filosof
přestal jsem závidět
a někdy po půlnoci
v hodinách z pulitrů
chytl jsem ho za flígr
a vyslal ku jitru
najít tak jejich hnízdo,
znám lék na tenhle mor ..
jen ucpat všechny díry
a zbytek zvládne chlór
Komentáře (0)