Chytej bůra
Anotace: zase jedna další -- uvítám zpětnou vazbu ..
Umělče, chytej bůra
a zpívej o štěstí
zazpívej o tom jak
k nám si cestu proklestí
hej, mladej, chytej pětku
a zpívej o lásce
o růžích, o pohledech
o víle, o krásce
hej, ty tam,chytej pade !
sakra už něco hraj !
tak zahraj kamaráde ..
noc taky má svůj kraj ..
tak sakra něco zahraj !
chceme tě slyšet lhát,
a chlastat co kdo zvládne
štěstí si malovat ..... pak spát ......
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Veru, zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)