VÍM . . .
Anotace: - Katarze -
Sbírka:
KATARZE
.
Vím
směšné zdá se být
když okem loudím
. . . hledám . . .
dívčí lehkonohou krásu
Pchchá - stařec nad hrobem
Co mu do obrazu
často odhodí odpověď
jako ohlodanou kost psovi
. . .
Jako by byl hřích
ctít dívčí a ženskou krásu
i před Bohem
když i on
věčný a nesmrtelný
s Márií se spojil . . .
.
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: Judita, WhiteSkull, trenérka, labuť, hašlerka, Mbonita, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)