Jestli chceš, tak zmoknem spolu
Na ulici voní
malá podzimní poezie
částečně vysvléknutá z letních šatů
..mávající prodejcům smutku
na rozloučenou
Cesty páně zřejmě končí
tam, kde naše cesta začíná
a nelze si domýšlet konce pohádek
když se dva našli
a ztratili se u mlýna
roztočeného v tichém bezvětří
Každá pohádka je přeci jiná
..jen jedno mají všechny společné
To chvění, které cítíš
je v každém směru skutečné
Nepopsatelné
***
Pod deštníkem
zívá lež
Zmoknem spolu
jestli chceš
Přečteno 331x
Tipy 26
Poslední tipující: gallatea, Isquieasuus, Zefi, Kapka, jedam, prostějanek, fuu, hašlerka, stmivani.na.lepsi.casy, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)