V žilách
Na víčka sedá hvězdný prach,
v žilách láska proudí.
Stále mám jenom větší strach,
marně mé myšlenky bloudí.
A hledají směr - posledního pádu.
Na víčka sedá hvězdný prach,
pod tíhou viny přivírám víčka.
Život mi dal další šach,
který pozoruji přes barevná sklíčka.
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, CORONATION, PrinceznaHeliovýchbalonků, klinika, Dreamer
Komentáře (0)