Duševní coura
Sama sobě -
vrahem bez svědomí a studu.
Poddám se já zlobě?
Poddám se já svému osudu?
Sama sobě -
kacířem, jenž vysměje se duši.
Vysměje se snad i tobě?
Kreslím kríž na zápěstí černou tuší.
Sama sobě -
poslední nadějí, poslední vzpourou.
Začátek i konec v masovém hrobě,
sama sobě duševní courou!
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, CORONATION, Psavec, klinika, Romana Šamanka Ladyloba, Mannon
Komentáře (1)
Komentujících (1)