Kdyby

Kdyby

Anotace: ...

Kdyby vítr hladil,
někdo by na jeho struny ladil
píseň, co ve všech bývá,
lásku co každý skrývá.

Kdyby slunce svítilo nám červeně
a ty na pláži ležela nehnutě,
já hladil bych tě ve vlasech,
tohle kdyby raději si nech.

Kdyby každá byla jako ty,
můj svět nebyl by tak složitý,
já měl bych okolo jen tebe
i závidělo by mi samotné nebe.

Kdyby slavík ztratil svůj hlas,
tu věděl by že nadešel jeho čas,
každý by s ním soucit měl,
aby tolik smrtí netrpěl.

Kdyby rtěnka na líci znamenala tolik,
že každá žena by mi zanechala
na památku rtů svých otisk,
to aspoň k žárlivosti by jsi důvod měla.

Kdyby sedmikrásky škaredými se staly,
už vzpomínky by v nás nenechaly
nebo je tohle kdyby milné
a vzpomínáme jen na to špatné?
Autor pokec, 22.11.2005
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naštěstí jsme každá ženská jiná a proto je pestrý svět!

23.11.2005 11:43:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí