PONDĚLÍ
Pondělí se blíží blíž a blíž,
už vztahuje ke mě ruku,
pojď jen se mnou a uvidíš.
Vznesli jsme se nad krajinou,
letíme černou nocí,
vrácí mě zpátky uvavenou,
pyšné nade mnou svou mocí.
Všichni už asi spíte,
nic netušíc.
Své sny si asi sníte,
Já doletěla na měsíc.
Ráno jsem se probudila,
musela jsem se smát,
co jsem si to vyvzpoměla,
to muselo se mi jenom zdát.
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Květka Š., Boudicca, Agniezka
Komentáře (0)