Horečka
Anotace: potvora jedna...
Ležím v posteli
s Horečkou
dotýká se mého čela
a já jí nadávám
zápasím s ní
zákeřná mrcha
horší než tchýně
***
Boj s Horečkou
jsem ustál
byla poražena
vyhnal jsem ji
**
a ona se odebrala
a šla k jinému
chudákovi, který se
jí zbaví zábaly
a ležením v posteli
*
na všechny stejnej metr
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)