Štěstí
Anotace: ... hledá štěstí.
V prázdných ulicích poskakuje tmou
osamělé štěstí a nikdo jej nechytá
zklamané nezájmem lepí na svá záda
neónovou reklamu a vzývá mrtvé duše
... a někdy může přijít polibek nebo dva
který o půlnoci vykouzlí nesmělý úsměv
a někdy přiletí slastný pohled ze tmy
který odčaruje z kapsy pár papírů ...
Osamělé štěstí se dál nabízí a
smutní v tomhle černém městě
rychlostí poloumělých slz si
rozmazává levnou rtěnku a
hledá svůj falešný pocit
štěstí a uspokojení.
Štěstí hledá štěstí.
Nezná sebe už pár dní,
ještě více nocí a stále
nechápe ten začarovaný kruh.
Přečteno 370x
Tipy 19
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Tanzania, Psavec, Kars, Jana M., Květka Š., enigman, WAYWARD, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)