Anotace: po jedné hádce ... snad ne ani báseň, jen podělit se o pocity...
st.. z lásky se bereme s láskou se hádejme a z lásky se usmiřujme:-)
30.10.2009 16:14:00 | zelená víla
lásce pak dveře otevřít
nenechat ji na prahu stát
úsměvem emoce usmířit
a láska bude zase hřát
je důležité si uvědomit, že ty ruce na klice dveří jsou naše...
28.10.2009 18:56:00 | Lorraine
Mužský a ženský svět je každý jiný... vždyť by to byla jinak nuda :o)... a láska občas potřebuje trochu připálit, aby si uvědomila...
26.10.2009 16:03:00 | labuť
za všechny ST.
26.10.2009 11:25:00 | Acham