palčivě...
Anotace: pikantní záležitost...
potkal jsem tě u koření
a tys podotkla
peprným dialektem
jestli budu chtít
poškádlíme
chuťové pohárky
roztavíš mě
jako kornout polárky
vzepřeme se konvencím
sečuánským pepřem
a v zástěře
zázvorového gingerolu
budem šílet
do rytmů rokenrolu...
najednou hořím
začal jsem blouznit
v horečce
po chilli papričce
díky tobě
vnímám pocity intenzivně
to když jsi mi na tělo
nasypala habanéro
setřelas hranice
jolokiou z Indie
přestal jsem cítit bolest
planu po tvém pohledu
celou věčnost
a pořád nemám dost...
prosím
líznem si ještě
v zemi Feferónie
z cínové lžičky kapsaicin
a vzhůru do eufórie!
Přečteno 386x
Tipy 45
Poslední tipující: Juraj Hrom, floreciente, Kapka, maliska, Djinii, Zefi, LeeF, zelená víla, Tanzania, Dota Slunská, ...
Komentáře (14)
Komentujících (13)