Pro :Zasr.romantik:
Taky si říkám ... že nakonec vymyslí skládací papundeklové rakvičky a ty si budou zaměstnanci povinně od 40 nahoru nosit sebou do práce...co kdyby aby s tím stát neměl žádný výdaje.
Ale na všem se dá najít i ta dobrá stránnka věci.Potěšením a radostí nám může být jak dobře se mají z našich výplat lidé co jsou dnes v důchodu a co my jim platíme dovolené a pohodovej život,který si myslím bez ironie zaslouží.Nesmíme být sobci.
Jasně že bych si přála totéž,ale blbě jsem se narodila... a spravedlnost ??????????
Není.
02.11.2009 18:18:00 | Nút
Poraď, co dělat, když zítřky se přede mnou kupí, a stále mi ta pravá chybí. Snad zítra? Nebo později? A mám já ještě nějaké později? Vždyť i odchod do důchodu odkládají rychleji než stačím stárnout.
31.10.2009 23:47:00 | Zasr. romantik
krásný návod, jak vyrovnat se s všedností
vnést do ní to, co mnozí pomíjejí
každý den odměnou i jistou předností
každý den jeho, stejně jako její...
31.10.2009 09:21:00 | šuměnka
Že snad spousta zítřků bude, nikdo se nediví.
Ať alespoň jediný má i trochu perspektivy.
27.10.2009 13:18:00 | Šerpík 1