L U B R I G E L
Anotace: ...NAHRAĎTE SI: KOUSKEM/LÁSKOU , LUBRIGEL/ARCHANDĚL
***
Nasedni poslední touhu
krásu tu cákej do očí
udělej ze mě jen slouhu
svět s hlavou pěkně zatočí
proč kapka v moři se bouří
přístavy brány dokořán
tvé tělo mé oči mhouří
na pozdrav mává kormorán
dálka nás nemůže přeprat
duše jsou v klubko smotané
za chvíli bude jen tenkrát
bez tebe hvězdy prospané
tak vítej duho má krásná
červánku v srdce vylitý
obloha zase tak jasná
já v tobě kouskem zarytý
nasedni poslední touhou
užij si cesty do pekel
já jsem jen chimérou pouhou
v očích ti svítí lubrigel
***
Přečteno 345x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Churry, P.P.S., enigman, Edmond Kadad, Spadlá z nebe, a_tao, PetTulak, janewe, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)