Samota
Anotace: Už nechci být sám
Právě jsem přišel
z práce domů
doma mě nikdo nevítá
jsem prázdný jak
šnekova ulita.
Co budu dělat jsem
dočista sám v tom
prázdném bytě nemůžu
ani říct dotyčné
lásko chci Tě.
Sedím a hledím
na prázdné stěny
už nechci být sám
a nechat se zžírat
samotou dál.
Pujdu a někoho si najdu
možná že si i zajdu
snad bude to stát za to
a budu jí říkat
jen Ty jsi moje zlato.
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, hašlerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)