Eclat D'Arpege
Jsem unavený
když sedím s malou Lilly
v přivřených očích lapám útržky
legrační Francouzštiny
a parfému
Eclat D'Arpege
Prospal bych sedm nocí
a sedm dlouhých dní
prospal bych měsíc jako nic
jenže to se nehodí
Nechce se mi mluvit
když stejně není o čem
když nedobyl jsem svět talentem
ba ani mečem
chce se mi spát
už nikdy nemluvit
La Passion?
L'Amour?
Potkal jsem kamenné anděly
na Starém městě
a s nimi havrany
na jejich křídlech
a místo lásky
Berlínskou zeď
postavenou z nadějí
uprostřed Prahy
Přečteno 347x
Tipy 19
Poslední tipující: Dota Slunská, 4LJFilip, Zorenka Ježková, Házté, fuu, Markéta G., ilona, tvoje líčko. ale můj ďolíček, al-pacino, Jiparo, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)