Bolí mne bříško
bolí mne bříško,
myško,
víš?
/protože na některý věci ještě nejsem dost velká
na některý věci nejsem dost velká/
bolí mne bříško,
má malá modrá myško,
mé velké bílé bříško
(by rádo zvracelo
co myslíš, myško?)
jenomže bříška nezvrací
a co jsem dala - to se nevrací
myško, víš?
Přečteno 391x
Tipy 13
Poslední tipující: klika, Dota Slunská, adida, Psavec, CORONATION, klinika, beníto, Carrie
Komentáře (3)
Komentujících (3)