Když o něm tak hezky píšeš, bodejť by si Tě nehýčkalo, paprsky nepolechtalo, políbení Ti nedalo...
Já bysem chtěl taky pusůůů...
27.10.2009 12:37:00 | Šerpík 1
saténu přej žluť a slunci pošli pihu
náušnici zavěs z jantaru
bílý poprašek dej žlutou na koblihu
zlatým čajem připij z poháru
světem zatoč, projeď žlutou řeku
tygří oko v lovuchtivém ritu
minulému přenechat smíš věku
probuzením v žlutém koloritu
==
Jiří senior
26.10.2009 21:24:00 | j.c.