Iluze
Iluze je nádherná žena
co vás líbá
uprostřed tanečního sálu
plného shnilých
tulipánů
která vám jazykem počítá
řídnoucí zuby
a voní česnekem
a mátou
a vším co milujete
Ale nevěřte ji
Iluze je totiž feťácká jehla v pískovišti
připravená
vám vpíchnout tu nejsmrtelnější
dávku heroinu
když se jen na chvíli
budete mít rádi víc
než je nutné
***
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: HarryHH, JardaCH, PPetrushka, Zefi, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (3)
Komentujících (3)