MANDRAGORA
.
Jím paraořechy, piju kolu,
kdy se lásko uvidíme spolu?
Jsem tak bohatý až je mi z toho mdlo,
pět tisíc euro měsíčně
utratí mé otrokyně jenom za jídlo.
Padám vesmírem vzhůru
v modrém kožíšku,
co je správné a co špatné
mám napsané v notýsku.
A když mi některá z mých princezen
nechce dát svoji myšku rybí,
já, medvídek Pú, hned zapomínám
co mi to vlastně chybí...
.
Přečteno 333x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jiljovský, Kapka, jehlaspichlas, Lady Carmila- Políbená mlhou.., poustevník Jirka, Kristine Clary-Aldringen, Quigleika, Lioness, malá slečna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)