Život
Anotace: A tomu říkáte život?
Malinké kapičky slaných pocitů.
Pálivých chilli papriček.
Hořkých léků.
Kyselých citronů.
Nepříjemná vůně spálených pneumatik.
Zkaženého masa.
Lidského potu.
Zvuk motorové pily.
Ranního budíku.
Ukřičené důchodkyně.
Hlasité sirény.
Dotek žiletky.
Zeleného kaktusu.
Šálku horkého čaje.
Roztříštěného srdce.
Vidím.
Slyším.
Cítím.
Ale nežiju...
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: P.P.S., PrinceznaHeliovýchbalonků, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)