Vidím jen černou oblohu.
Jak noc se probouzí.
Vítr se zlobí a fouká.
Stromy plápolají.
Dýchám.
Nos mě studí.
Přitom mi je příjemně.
Hřeje mě euforie...
Točí se mi hlava.
Pompézní pocit.
Ponožka smíchu.
Okno otevřené.
Všemu.
Hlavně Tobě.
Stejně jako má duše.