Všechno nejlepší Nikol
Anotace: pro Nikol k narozeninám;)
Znám jednu slečnu krásnou
Která je jménem Nikol zvána
Mou blondýnku úžasnou
Má láska je jí navždy dána
Dnes je zase o rok starší
A o kapku zas nádhernější
Má drahá mám tě velmi ráda
Osobně bych ti ráda přála
Hodně štěstí, zdraví, lásku
z matiky ať nemáš basu
ať se splní nejtajnější přání
model s tučným kontem najde si tě bez váhání
Všechno nejlepší!!!
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Miroslav Možný
Komentáře (0)