Já
Líbí se mi hnědé oči
(přestože je nemáš)
ráda sním o lepších věcech
a ty stále něco hledáš
Miluju povídání do noci
slanej popcorn nekončící časy
a v některých věcech není mi pomoci
zbožňuju když mi někdo hladí vlasy
Koukání na filmy
debaty o hudbě o světě o názoru
pití horké čokolády
dívání se do obzoru
na slunce západ
Všechno tohle se mi líbí
každý bláznivý nápad
všechno co je nevšední a netuctové
miluju sluneční svit
(který momentálně moc mi chybí)
Schází mi lidský cit
líbí se mi fotky Ameriky
kde ulice jsou neonové
Chci Irsko také navštívit
a všechny krásy světa vyfotit
Poslouchám ráda šumění řeky
mám pár svých míst na světě
stále naivně věřím
na prince a reky
na gentlemany
co vyjadřují se prostě ve větě
Miluji duhu a objetí
dojetí které způsobuje láska
květiny hvězdy a básnická pojetí
texty knihy básně
A díky spoustě věcem jsem to já
a občas je mi dokonce i krásně
Přečteno 286x
Tipy 14
Poslední tipující: Matty09, Kapka, F.i.L, enigman, Psavec, Jacob P. Verlaine, Sweet KiWi, Květka Š., WAYWARD, Djinii, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)