Okna dvě
Anotace: to jen tak nedám...ale zkusím si s kusem pro odpuštění vážněsorry
Naproti oknu
vítr vlajky mi honí
nic není stejné
jako dávno
kdysi
ani
jak loni
Včerejšky snažím se
v rychlosti kácet
co přinesla letošní mlha
nejde už vracet
Jen 1 měsíc už
marně si připomínám
co vše je dávno
co vše ještě
v paměti zbývá
Časný rána
snad
na rukou chlad
cigárko na tahy
i vůni
houpaný
kostřavy
Všední bytí mě zas opraví
co přinesla mlha
se zítřkem
zas
od
pla
ví
...
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Equus przewalski, northcarolina
Komentáře (1)
Komentujících (1)