Dnes
Anotace: a zítra, ale hlavně dnes
Dnes třeba přijdu z práce trochu dřív
A udělám ti řízky
- dnes třeba přijdu dřív a tvoje pudy nízký
mi budou jedno
že sníš ty blbý řízky s přemáháním
|
o tom, že ta holka s očima jako štěně
vůbec je. A že si s ní. A zcela chtěně.
Třeba dnes přijdu trochu dřív
a udělám ti vepřo-knedlo-zelo
aby se ti chtělo
Zůstat se mnou trochu dýl.
Komentáře (0)