Pláč andělů
Mořem roztroušených vzpomínek,
vlny mraků po nebi,
jen v zběsilosti svého hraní,
dávají v šanc svůj pláč,
co k zemím tolika se snáší,
pomalu v líbezných polibcích,
krutě v bouřích stoletých,
dávají v šanc svůj pláč:
Pláč nebeských Andělů
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: harmony, hašlerka, Mbonita, Churry, labuť, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Maura, Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)