Večerní obrázek
Každý večer pozoruji představení
za sklem mé ztichlé garsonky v přízemí
Skrze narezlé mříže prostrkuji hlavu a stoupám si špičky
aby mi neušla ani minuta cupitání holubích baletek
s tenkými nožičkami
Cupity-cup po zaflusaném dvoře žižkovského vnitrobloku
Tleskám.
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, ilona, CORONATION
Komentáře (3)
Komentujících (3)