sestupuji
Tak tu máme
ten podzimní čas
zas roztrojená,
nebo tak
A do podsvětí míří
nejméně jedna
sestupuji
přibližuji se
k obřadu Innany
.
Láká mě, volá a vábí
království Ereškigal
i když mám veliký strach
.
.
.
nozdry plní snadno
pach a chlad
rozvířené bahno
nedosáhnu na dno
zavřít oči
do hloubky se ponořit
spoléhat se na hmat
na instinkt
co pak tam najdu?
co vyhrabu?
budu to pak ještě já?
i když vyplavu?
Přečteno 379x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Nergal, danielsoft, JardaCH, Paulín, hašlerka, její alter ego, j.c., Severka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)