vo daních
Náš daňový poradce
žádal večer po Radce
jedno vyspání
za daňový přiznání
a dvě tři dobrý rady
chce prej její vnady
ona na to že je vdaná
ospalá a utahaná
ať prej řekne Daně
Chceš li Dano nižší daně
tak se netvař polekaně
až ho vyndá z dlaně....
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, hašlerka, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)