A N O / A N N O ?

A N O / A N N O ?

Anotace: kdy se to dozvím?

Řekl ti Řek ano?
Má milá Anno?
Kolik řek přeplaval
ten jeden Řek, ten tvůj
řecký hrdina?
Kolik hodin se
učil tvým mravům,
kolikrát si ho líbala
učila ho mluvit česky
a pít ho slivovici
po našem
až se mu točilo
v palici, no pověz
Má milá Anno,
vážně jsi mu řekla....
....své ano?
pověz nebo mlč...
navěky
Autor Tomáš Přidal, 27.10.2009
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Nussichoco, Radek.oslov.Šafárik, mademoiselle secret, Ayla, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nejsem Anna, ale mozno to ma jako ja,
ze odpovedi spis odpovidaji fuzzy logice,
kde interval hodnot je mezi ANO a NE,
a zatim me nikdo neprimel vyslovit krajne hodnoty

27.10.2009 15:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel