Ve tmě
Jen tikot hodin
a moje myšlenky.
Přicházející splín
a divný vzpomínky...
Rozpolcená osobnost
-skoro jak na psychině -
je toho na mě dost...
Já nehcci býti svině
co láem srdce na potkání
a neví sama co chtít
možná je to jen zdání,
možná ten pravý cit.
Možná by to chtělo vztyčit kříže
- vzpomínky na moje chyby...
Lehčí je odjet do Paříže
a zapomět na všechny sliby.
Možná je to jen snění
třeba mě někdo změní...
Třeba to budeš ty...
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)