Lesní romance I. část
Anotace: pokus o "comeback", téma každému známe, dívka spanilá utíká d očerného lesa, vybrečet se starému stromu, ale netuší, že není v lese sama ve stínu je schován netvor
Mlčky netvor hledí na ní,
již dlouho není klidné spaní
Spatřil jí za úsvitu luny,
tu něžnou krásu mladé pany
V lesu temném utápěla trápení
Vdávat se bez lásky dobré není
Čas ten se jí krátí den po dni
„Jsi, krutý osude, jen se koukni“
„Nemám u tebe žádné stání
Což o lásce nemáš zdání
Královi pomalu hrana zvoní
Tak žene mě s princem do vdávání“
„Lásky v tom však kousku není
To nepřítel se semnou žení
Spojit dva rody je mé poslání
Co splnit já mám bez zaváhání“
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: losscar, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)