Celou tu tmu mi byl snad jen dábel dlužen...
Proklínám set top boxy a i analogy
celou tu tmu mi byl snad jen dábel dlužen
poslední vysílač je od včerejška grogy
tímhle nezískali vážně body u žen.
Můj starej bude zase půl dne všechno ladit
a pak se vztekne no a pěkně zdrhne pryč
u zpráv mě bude muset večer vděčně hladit
tahleta tma je vážně jeden velkej bič...
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Brbla80, Blázen? =), j.c.
Komentáře (3)
Komentujících (3)