Nabídka, která se neodmítá
Anotace: pocit, který v sobě mám a nabídka, která se neodmítá.. a tak si ji píši i vám, pro radost
Silnice v lese
kolem stromy
tisíce barev
a větve se
navzájem hladí
zapadá slunce
ale já
nebe
nevidím
vidím jen barvy
tak dokonalé
ani ten nejlepší malíř
by to nesvedl
lépe vybarvit
Klid
Krása
Barvy podzimu
Pohoda
Kus štěstí
mám
teď
v sobě
Šeptáš jen:
" Pojď pojedeme za sluncem.. pryč od světa
Zavři oči...
vidíš jen barevné stromy a to
jak na nás padá listí...
Vystrčíš ruku z auta a do dlaně
ti padne
ten nejbarevnější list
strčíš si ho za výstřih
a přihneš si z lahve šampaňského
usměješ se na mě
a slunce se ti odrazí
v tvých
šťastných očích
Pojedeme
nevím kam
vypnu navigaci
a budu se dívat dopředu
a na tebe
a řeknu si
že tohle jsou chvíle
pro které se vyplatí
žít..."
Miluji podzim a miluji chvíle
které
nekoupíš...
jsou přespříliš drahé
Přečteno 383x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, yourqueen, s.e.n, kroužek, Skywalker, danielsoft, Juraj Hrom, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)