Sen
Viděla jsem město, kde všechny stíny mají původ,
neděsí, přinášejí klid.
Kde všechna slova mají důvod,
zní tam, kde mají znít.
Lidi tam pláčou radostí,
neznají smutné tváře.
Názory říkají s hrdostí,
nemají mezi sebou lháře.
Neexistují tam výčitky,
vyčítat není si co.
Nebolí tam vzpomínky,
lidé tam žijí a mají pro co...
Škoda, že to byl jen sen....
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: Pythonissa__, Corax, Le ver luisant, Iwushak..., E.
Komentáře (2)
Komentujících (2)