Ulhaná
Anotace: No jmenuje se tak, protože je pravdivá jen částečně ;-)
I v době hospodářské krize
každý má své plány a vize,
však v mé krizi středních let
jsem se mnohem více splet.
Líběj se mi mladé baby,
ale raději se otáčím zády,
opatrnosti také nezbývá
sedne-li člověk u píva,
jako dříve už mi nechutná
a pak ta bolest hlavy ukrutná.
Škrtl jsem pozemské slasti
a v lékarně kupuji masti.
Drazí přátelé, řeknu Vám
už od života nic nečekám.
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: chci_uverit, jitka.svobodova, Gabrielle, Bean, Pevya, Veru, Bíša, Churry, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)