Přístav
Tma
na okamžik
teď
pravá chvíle
a v hlavě míle
kam jdeš?
Tma
a zapneš dálková světla
Vidíš to světlo,
co oslní
ty jiné
zlehka
Vidíš ty tvary
co prosvěcuje?
Vidíš tu cestu
vpřed?
a ten břeh
rybníka
co poodkryje
Když se dějí malé zázraky?
pod mraky
snů
dnů
i nocí
Dravé světlo
a podobnost
co je
pokaždé
jiná
Pozdí se ráno
pozdí se den
tak ukradni
sen
a tma
je silná
v dotecích
kramflecích
A tak skliď
co zasel jsi
jen
i ten sen
ne
ještě
ne
není
uzavřen
A ty jen říkáš
vem si
co chceš
a není to¨
lež?
tak důvěřuj
věř
přístavům..
Přečteno 421x
Tipy 43
Poslední tipující: PacificTrans, PIPSQUEAK, urcite.me.neznas, Bíša, s.e.n, kroužek, nejsembásník, vodnař, Juraj Hrom, harmony, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)