ZÚČTOVÁNÍ
Nemáš co ztratit
ve strachu žít.
Teď přišel čas platit
ve hříchu pít.
Zborcená vize,
tvůj ztracený sen.
Hluboká krize,
temný je den.
Neměl jsi čekat,
bláhově žít.
Teď nauč se klekat
a přestaň už snít.
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Hloupá Květinka, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)