Maminko, víš?
Anotace: Člověk někdy žasne nad tím jejich věčným "proč" :o)
Maminko, kam chodí slunce spát?
Maminko, proč se mám potmě bát?
Maminko, kolik že stojí láska?
Maminko, odkud se bere vráska?
Můžeš mi, prosím, odpovědět?
Vážně to potřebuješ vědět?
Slunce je broučku pořád s námi.
Strach přejde v náručí tvý mámy.
Láska, jak doufám, nestojí nic.
A vráska? S každou toho víš víc…
Přečteno 1615x
Tipy 4
Poslední tipující: malá tanečnice ve velkém světě, ni.va
Komentáře (11)
Komentujících (11)