Vlny
Anotace: ..všichni to znáte..:)
.
.
vší silou se nutit
nemyslet nemyslet.....nemyslet
snažit se...nevnímat
ozvěnu bolesti
kterou chvěje se svět
a když ta vlna nejde zastavit
obejmout kolena.......vydržet...
dýchat
plakat
čekat
trhat
polštář
dlaně na tvář
dát a
představovat
si že jsou tvoje....
bojovat
než to přejde...
ve skutečnosti
je všechno jinak než v představách
znovu
a znovu
přes zákaz
znovu
a zas
jdu po tvých stopách
slzy padají mi k nohám
jak mám
to
po
cho
pit
..že není my...
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kakaoo, ilona, Simísek, Kapka, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)