sečností kosí...
vylekaně
se choulila za rohem
rozklepaná
strachem
otupělá
životem
ve sklepení
pod dřevníkem...
pak se objevil
brousek s perlíkem...
zazubila se na něj
ty kluku jeden drsnej
pěkně si mě podej
ať jsem zase vostrá holka
se seksepílem...
jauuuuuu
jenom jsem se dotknul
/no dobře a trochu líz/
teda děvče
už máš opět říz....
Přečteno 269x
Tipy 36
Poslední tipující: LeeF, Churry, Jiparo, isisleo, Juraj Hrom, hašlerka, Dota Slunská, maliska, Markéta Hl., labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)