Výzva
...
Nebudem si nic nalhávat,
přišel bacil,
vší silou bacil
a do průdušek rovnou vpad.
Kol sebe horu kapesníků,
život teď trávím na slamníku
a bez těla, vhodného k vypocení
určitě nedojdu k uzdravení.
Tak holky, která mě zahřeje?
Nestrachujte se nakažení,
s králíkem pod duchnou dobře je!
:o))
...
Přečteno 393x
Tipy 20
Poslední tipující: poustevník Jirka, Kapka, strawbery, Bíša, divoska_jaja, Marťafon, hašlerka, labuť, jita.1965, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)