Jako impresionistický ráj
Anotace: Vzpomínka na léto a na dětství
Ten sad vidím jasně před sebou,
jakoby to bylo včera
Sad plný meruněk,
meruněk na vrcholu léta,
které jsou jak oranžová záplava,
co po stromech se rozlévá
A pro mě je to,
jako impresionistický ráj…
Komentáře (9)
Komentujících (8)